Kerstmarkt van Sila Westerlo levert 4.877 euro op voor MPI Oosterlo

In totaal bracht de kerstmarkt 4.877 euro op.
RV In totaal bracht de kerstmarkt 4.877 euro op.
Tijdens de afsluitdag voor de kerstvakantie organiseerden de tweedejaars, leerkrachten en het ondersteunend personeel van de middenschool Sila Westerlo de Kerstmarkt For Life ten voordele van MPI Oosterlo. In totaal bracht hun actie 4.877 euro op.

Sila Westerlo organiseerde eerder al de Sila Urban Trail en Het Warmste Oudercontact voor de Warmste Week. Tijdens de kerstmarkt konden bezoekers hapjes, drankjes en zelfgemaakte producten kopen, een spelletje spelen of een theatervoorstelling bijwonen. Bij enkele dj’s konden er dan weer plaatjes aangevraagd worden.

De 4.877 euro die de kerstmarkt heeft opgebracht gaat naar MPI Oosterlo, de organisatie in Geel die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. De leerlingen van de leerlingenraad kozen zelf dat goede doel.

In totaal bracht de kerstmarkt 4.877 euro op.
RV In totaal bracht de kerstmarkt 4.877 euro op.
In totaal bracht de kerstmarkt 4.877 euro op.
RV In totaal bracht de kerstmarkt 4.877 euro op.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wilfried Bellon

    Schitterend initiatief, zo blijft de bijdrage voor de warmste week in de kempen. Mooi zo en BEDANKT ! Wilfried busbegeleider BUSO - MPI !️