Gemeente start gesprekken met nieuwe eigenaar Reflex

Peter Vanderveken
Het schepencollege van Westerlo heeft recent gesprekken opgestart met de nieuwe eigenaar van het gebouw van de voormalige discotheek Reflex. Op 14 februari ging het pand voor 610.000 euro de deur uit. 

“Er zijn gesprekken lopende met de eigenaar van het pand om een samenwerking aan te gaan”, bevestigt schepen van Jeugd Tinne Wuyts (CD&V). “Die verlopen in een positieve sfeer. De komende weken en maanden zullen de gesprekken vervolgd worden.” 

Wat die samenwerking juist inhoudt, is nog niet duidelijk. “De eigenaar heeft uiteraard zelf ook plannen met het pand. Het zou een samenwerking zijn met de eigenaar, maar hoe dat in de praktijk - bijvoorbeeld of we huren of kopen - zal verlopen moeten we allemaal nog bespreken.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.