Bedankingen voor uitbater overspoelen sociale media

Op sociale media is Luc Verbeek gisteren overspoeld met bedankingen en reacties. "Die reacties doen me echt veel deugd", reageert Luc Verbeek.

Veel klanten zijn er het hart van in dat ze zaterdag de allerlaatste keer naar Reflex kunnen gaan.


"Na zoveel leuke avonden en nachten er beleefd te hebben, doet dit nieuws pijn. Ik heb in Reflex zoveel mensen leren kennen, die ik hopelijk later nog wel eens tegenkom. Luc Verbeek, bedankt voor de vele leuke jaren", klinkt het bij klanten.


"Ik vind het zeer spijtig dat aan dit verhaal een einde komt. Ik heb er een fantastische tijd beleefd en ik heb de eer gehad om er te mogen werken. Het was altijd heel hard zweten, maar het was elke nacht heel plezant. Met heel veel plezier en volle moed stonden we er elke nacht opnieuw. Mercikes Luc voor alles en voor de mooie tijd. We zullen deze mooie tijd nooit vergeten."


"Verdorie, weer een stuk nostalgie dat verloren gaat. We hebben hier veel toffe momenten beleefd. Def Dames Dope, Cb Milton, 2 Unlimited, ... Thanks Luc Verbeek voor al die leuke momenten. Zeker in de bistro toen Tanja Dexters er nog werkte", reageert een andere bezoeker.


De Reflex-fans voegen er bij hun bedanking allemaal aan toe dat ze er nog een leuk feestje van gaan maken. "We gaan er nog een laatste keer een goei lap op geven!" (JOBG)