Vredesbeurs

De plaatselijke afdeling van Femma houdt in Geluwe een Vredesbeurs, zondag van 9 tot 18 uur in zaal Ter Linde. Je start in de cafetaria met een (h)eerlijk ontbijt van 8 tot 10 uur. Er worden producten uit de Wereldwinkel geserveerd.


Aan de Vredesbeurs namen volgende organisaties met een stand deel: Wereldwinkel, Werkgroep Ontwikkelingssamenwerking Geluwe, Bond zonder Naam, Ziekenzorg Geluwe, Het Minnehuis in Wervik, het activiteitencentrum ContACT uit Menen, Peggy Deleu met het onderwijsproject The Swallow in Gambia en Filles-Mères van Marieke Dewulf. Femma baat de cafetaria uit en serveert wijn, fruitsap, aperitief, koffie en gebak. Tijdens het aperitief is er een optreden. De totale winst gaat dit jaar naar ContACT Menen. Kaarten voor het ontbijt zijn te koop in de Wereldwinkel (Jeruzalemstraat 25).


Deelname kost 4 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 3 euro en 1 euro voor kleuters. Inschrijven gebeurt voor zaterdagmiddag. Zaterdag om 18.30 uur is er in Ter Linde al een optreden van het kinderkoor Papageno. Daarna is er de fotowedstrijd 'Geluwe kijkt op de wereld', met gratis toegang. (DBEW)