Tweede BK kuiltjesknikkeren

Les Boules d'Or organiseerde vorig jaar het allereerste BK kuiltjesknikkeren.
Luc Vanthuyne Les Boules d'Or organiseerde vorig jaar het allereerste BK kuiltjesknikkeren.
Aan clublokaal café ‘t Lusterke in de Molenstraat organiseert Les Boules d’Or zaterdag en zondag de tweede editie van het Belgisch kampioenschap kuiltjesknikkeren. 

Les Boules d’Or is de enige officiële knikkerclub van ons land. Er zijn twee reeksen voor kinderen en volwassenen. Zaterdag vanaf 11 uur beginnen de kinderen en zijn er dan ook de voorrondes voor de volwassenen.

Elke wedstrijd namen twee deelnemers met elk twee knikkers het tegen elkaar op. Bij de start moeten de knikkers zo dicht mogelijk bij het kuiltje belanden. Wie daarin het best slaagt, mag beginnen. Het enige wat telt is het scoren met de allerlaatste knikker.

Vorig jaar wonnen Daan Rozé en bij de kinderen Vincent Schouppe het BK. Er worden per reeks maximaal 32 deelnemers toegelaten. Deelname kost vijf euro voor volwassenen en twee euro voor kinderen tot veertien jaar. Iedereen gaat naar huis met een prijs en krijgt ook een aandenken. Vooraf inschrijven bij cafébaas Antony Verschaeve.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.