Spotdesign verhuist van Leiestraat naar kantoren Dupont Sanitair op Menensesteenweg

Spotdesign bevindt zich nu op de derde verdieping van Dupont Sanitair op de Menensesteenweg, wat vroeger nog de gewezen tabaksfabriek JTI-Gryson was.
Foto Luc Vanthuyne Spotdesign bevindt zich nu op de derde verdieping van Dupont Sanitair op de Menensesteenweg, wat vroeger nog de gewezen tabaksfabriek JTI-Gryson was.
Communicatiebureau Spotdesign zit niet langer in de Leiestraat in het centrum van Wervik. Het nieuw kantoor bevindt zich op de derde verdieping van Dupont Sanitair op de Menensesteenweg in Wervik.

“Een mooier, groter en moderner kantoor biedt een flexibeler toekomst”, legt zaakvoerder Stijn Poot uit. “Bovendien zijn we vlotter bereikbaar op slechts enkele minuten van de A19.”

Stijn Poot begon zes jaar geleden op de handelsas in Wervik met een nieuwe zaak in grafisch ontwerp en webdesign. Hij volgde drie jaar multimedia en communicatietechnologie aan PIH in Kortrijk. Spotdesign is ondertussen een succesverhaal met veel referenties geworden, zoals voor het ontwerp van een logo, flyer, affiche, brochure, website of huisstijl. Sportdesign werkt ook veel in onderaanneming. De kantoren in de Leiestraat staan te huur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.