Na twee jaar weer een Viroviacum Run

Een sfeerbeeld uit de eerste editie in september 2016. De deelnemers liepen toen door de foyer en trouwzaal van het stadhuis.
Luc Vanthuyne Een sfeerbeeld uit de eerste editie in september 2016. De deelnemers liepen toen door de foyer en trouwzaal van het stadhuis.
Na een onderbreking van twee jaar komt er op zondag 8 september een derde editie van de Viroviacum Run.  

De deelnemers liepen en stapten bij de vorige editie door vijftien openbare en private gebouwen en tuinen. Er waren in september 2017 tijdens de vorige editie 215 deelnemers. Ze konden kiezen tussen vijf en tien kilometer. De Viroviacum Run is vergelijkbaar met een Urban Trail die in een aantal gemeenten plaatsvindt.

“Voor het nieuw bestuur van onze vriendenkring blijft de Viroviacum Run een mooi initiatief om de plaatselijke brandweerpost in de kijker te zetten”, zegt voorzitter Jan Bonnier van de organiserende  ‘Vriendenkring van de Wervikse brandweer’.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.