Lingerie Camelia neemt Lingerie Marie over

Kathleen Biesbrouck (zittend links) met overnemer Inge Foulon, omringd door personeel van de verschillende winkels.
RV Kathleen Biesbrouck (zittend links) met overnemer Inge Foulon, omringd door personeel van de verschillende winkels.
Lingerie Camelia, met winkels in Westrozebeke en Gits, neemt Lingerie Marie, met winkels in Wervik en Ieper en een webshop, over. Zaakvoerster Kathleen Biesbrouck neemt na 22 jaar afscheid. Vanaf januari wordt ze ‘deskundige handel’ voor de stad Roeselare.

Kathleen Biesbrouck nam lang geleden de winkel van haar moeder Yvette Commeyne over op de hoek van de Steenakker en Molenstraat. Bijna drie jaar geleden veranderde de naam van Lingerie Venus+ naar Lingerie Marie en kwam er een tweede winkel in de Boterstraat in Ieper. Lingerie Marie heeft ook twee keer de Prima Donna Award gewonnen. 

Vanaf december is er een wissel aan het roer. Overnemer Inge Foulon startte tien jaar geleden met Lingerie Camelia in Westrozebeke. Twee jaar geleden nam ze Lingerie Charmes over in Gits. “Voor ons is dit de ideale combinatie: Inge kent de lingeriewereld en heeft de nodige vakkennis”, legt Kathleen uit. “Samen met haar team is ook zij klaar voor de volgende stap en ziet ze de samensmelting van de vier winkels en de online shop helemaal zitten. En belangrijk naar onze klanten toe: in Wervik en Ieper blijven dezelfde gezichten in de winkels, Nathalie en Veerle. Ilana blijft het vaste gezicht voor de webshop. Ook alle klantenkaarten en cadeaubonnen blijven geldig.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.