Leiebrug weer vijf dagen afgesloten met een container

De Leiebrug werd ook vorig jaar afgesloten met een container.
Luc Vanthuyne De Leiebrug werd ook vorig jaar afgesloten met een container.
Net als vorig jaar zal de Leiebrug afgesloten worden met een container  tijdens de vijfdaagse Zomerkermis in Wervik. 

Vorig jaar was dat noodgedwongen omdat de wegen- en rioleringswerken in de Sint-Medardusstraat nog volop bezig waren, nu gebeurt dat op vraag van de organisatoren voor de veiligheid. En dus zal de Leiebrug van vrijdag 16 augustus om 8 uur tot dinsdag 20 augustus om 16 uur afgesloten zijn. “De beslissing om de brug af te zetten gedurende de kermisdagen is genomen op vraag van de organisaties achter de Zomerkermis”, beaamt burgemeester Youro Casier (sp.a). “Zowel op de evaluatievergadering van de vorige editie als de coördinatievergaderingen van de komende editie kwam dit aan bod. Er waren vorig jaar heel wat minder problemen met wagens die onterecht in het centrum terecht kwamen en het traditioneel verplaatsen van nadars.”

De voorbije jaren stond er op de Leiebrug al een container op Zotte Maandag. Sinds vorig jaar dus gedurende de hele kermis. Voetgangers en fietsers kunnen wel door. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.