KLJ heeft een nieuw bestuur

Foto Luc Vanthuyne

De startactiviteit van de KLJ was deze keer een kano-uitdaging op Dikkebusvijver. KLJ Wervik-Geluwe staat voor veel meer dan de Katholieke Landelijke Jeugd.


"We zijn veel meer dan een jeugdbeweging die zich richt tot het platteland", klinkt het. Om de twee weken is er een activiteit, meestal op vrijdagavond in het lokaal in de gewezen wijkschool in de Laagweg. Het belangrijkste is gezellig samen zijn en plezier maken."


Iedereen vanaf het geboortejaar 2003 is welkom bij de KLJ. Belangstellenden mogen komen proeven van drie activiteiten alvorens ze beslissen zich al dan niet in te schrijven. Er is een deels vernieuwd en verjongd bestuur van acht personen, met Robbie Flament (hoofdleider), Arne Vanhoutte (kassier), Nathalie Soetaert (foto's, sociale media, drukwerk), Matthias Boone (gewestverantwoordelijke, Facebook-pagina), Tomas Dewitte (toneelverantwoordelijke) en de nieuwkomers Brent Vandaele, Jorne Boudry, Celine Mahieu. Meer info : www.kljwervik.be of bij Robbie Flament 0471/30 34 94.


(DBEW)