Kim Gevaert vervangt Ann Wauters tijdens Allez Josiane

Kim Gevaert
Noortje Palmers Kim Gevaert
De officiële huldiging van de nieuwe ereburger Josiane Vanhuyse vindt plaats op donderdag 5 december om 19 uur in de stadszaal Oosthove in Wervik. Basketspeelster Ann Wauters wordt tijdens de viering vervangen door Kim Gevaert. Vorige week tekende Ann Wauters een contract bij het Turkse Bellona Kayseri.

Renzo Demeulenaere van de stedelijke sportdienst zocht via het boekingskantoor naar een oplossing en ter vervanging komt dus gewezen sprintster Kim Gevaert. Ze behaalde onder meer 27 Belgische titels en nam tweemaal deel aan de Olympische spelen, waarbij ze eenmaal een gouden medaille veroverde.

Tickets kosten zes euro. De kaartenverkoop verloopt heel vlot. Momenteel zijn aan de balie Vrije Tijd in het stadhuis de laatste tickets te koop. De voorverkoop in zeven cafés is afgesloten. De capaciteit in de stadszaal bedraagt ongeveer 450 plaatsen.

Ex-wielerkampioene Josiane Vanhuysse (66) werd in december door de gemeenteraad aangesteld als ereburger van Wervik.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.