Jordy organiseert sportkampen voor jongeren tijdens schoolvakanties

Jordy Lefevre zal tijdens de vakanties sportkampen voor de stad organiseren.
Luc Vanthuyne Jordy Lefevre zal tijdens de vakanties sportkampen voor de stad organiseren.
Jordy Lefevre (21) gaat tijdens de krokusvakantie en de eerste week van de paasvakantie sportkampen voor meisjes en jongens van 3 tot 14 jaar organiseren. Op een leuke en speelse manier leren de kinderen de basistechnieken van allerlei sporten en maken ze kennis met verschillende spelvormen.

Jordy Lefevre is vorig jaar aan de Hogeschool Gent afgestudeerd als leerkracht Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie. Hij deed er nog personal training bij en behaalde ook zijn reddersdiploma. Hij zal alle sportkampen coördineren. Tijdens het racketsportkamp maak je kennis met badminton, tafeltennis en tennis, in het balsportenkamp met basketbal, handbal, netbal, voetbal en volleybal. Er is ook een turnsportkamp. Al deze sportkampen zijn voor jongeren van 7 tot 14 jaar en worden aangevuld met omnisport en een zwembeurt.

Ook voor de kleuters (3 tot 6 jaar) is er een sportkamp. Spelenderwijs kunnen ze zich uitleven in balspelen, dansen, kleutergym, klimmen en klauteren. In de namiddag staat knutselen op het programma. Thema voor de kleuters tijdens de krokusvakantie is superhelden. Afspraak in sportcentrum De Pionier van maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart en tijdens de paasvakantie van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april. Telkens van 9 tot 16.30 uur. Middagpauze met eigen lunchpakket. Deelnemen kost zeventig euro. Inbegrepen: gebruik van materiaal en infrastructuur, verzekering, lesgevers en versnaperingen tijdens de pauzes. Maximum 150 deelnemers.

Bootcamps voor volwassenen

Naast de sportkampen organiseert Jordy Lefevre met Be Strong ook bootcamps en ‘Be fit in 40 dagen’ voor volwassenen. De bootcamps vinden elke woensdag van 19 tot 20 uur plaats in de turnzaal van vrije basisschool De Graankorrel in de Magdalenastraat en zondag van 10 tot 11 uur in sportcentrum De Pionier. Deelnemen kost 45 euro voor vijf beurten of tachtig euro voor tien beurten. “‘Be fit in 40 dagen’ gaat om twaalf individuele trainingen, twee keer per week met daarbij gratis toegang tot de bootcamps”, vertelt Jordy.

Meer info en inschrijven op 0492/77.89.74.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.