Handelaars komen woensdagavond
samen over idee autoluw stadscentrum

De Vlamingenstraat zou één richting worden. Het autoverkeer van de Steenakker in de richting van het Sint-Maartensplein zou daar niet meer kunnen.
Maxime Petit De Vlamingenstraat zou één richting worden. Het autoverkeer van de Steenakker in de richting van het Sint-Maartensplein zou daar niet meer kunnen.
De handelaars vergaderen woensdagavond over het idee van het nieuw schepencollege om het stadscentrum van Wervik autoluw te maken en in een paar straten éénrichtingsverkeer in te voeren.

Aanvankelijk was die vergadering dinsdagavond voorzien. Omwille van de gemeenteraad dinsdagavond is de meeting een dag later. Er zal ook een afvaardiging van het stadsbestuur aanwezig zijn. Alle handelaars zijn alvast welkom.

Er is bij de inwoners en handelaars enorm veel protest tegen het idee van het nieuw schepencollege. Op de gemeenteraad dinsdagavond interpelleren de oppositiepartijen CD&V en N-VA hierover. Er is helemaal nog niets definitief beslist maar de denkpiste is duidelijk voor het nieuw stadsbestuur van sp.a en de stadslijst Open Vld-Groen-Positief Project. Het schepencollege nam begin vorige week de beslissing een studiebureau aan te stellen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.