Gaperscomité zoekt nieuwe bestuursleden

De Gapersfeesten lokken in juli altijd een massa volk naar Geluwe.
Luc Vanthuyne De Gapersfeesten lokken in juli altijd een massa volk naar Geluwe.
De organisatoren van de vijfdaagse Gapersfeesten, in het tweede weekend van juli, zoeken nieuwe bestuursleden. “Een paar bestuursleden denken aan stoppen”, zegt secretaris en penningmeester Ignace Caulier. 

“Het Gaperscomité telt tien bestuursleden, waarvan drie zestigers. Onze voorzitter Dirk Dobbels (68) is de ouderdomsdeken. Om het voortbestaan van de Gapersfeesten te garanderen, doen we een oproep tot verjonging. Nieuwe mensen kunnen andere ideeën hebben. Voor alle duidelijkheid: de nieuwe krachten moeten geen zelfstandigen zijn.”

Ignace Caulier (60) baat in de Ieperstraat een wijnhandel uit en gaat eind volgend jaar op pensioen. “Ik ga nog wel helpen met de Gapersfeesten, maar niet meer zoals nu. “De toekomst van de Gapersfeesten komt in het gedrang, maar ik wil niet dat het stopt. Het is nu een ideaal moment om nieuwe bestuursleden aan te trekken, want dan kunnen ze al inlopen.”

Kandidaten kunnen zich melden bij Ignace Caulier op 0486/85.74.26. De Gapersfeesten vinden plaats van woensdag 10 tot en met zondag 14 juli. Voor de uitbating van de feesttent op zaterdag en zondag zoeken de organisatoren ook nog een vereniging.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.