Franse bestuurder die parasol steelt opgepakt in tuin

De politie van de zone Arro Ieper pakte de onverbeterlijke dief op.
Hans Verbeke De politie van de zone Arro Ieper pakte de onverbeterlijke dief op.
Opschudding alom deze voormiddag in het stadscentrum van Wervik. De politie pakte de bestuurder op van een VW Golf met Franse nummerplaat. Dat gebeurde niet zonder moeite. 

Iets na negen uur stopte de auto even voorbij café ’t Lusterke in de Molenstraat. De bestuurder nam op het terras een grote parasol en laadde die in zijn koffer. ’t Lusterke was gesloten wegens de wekelijkse rustdag.

Er waren getuigen van deze diefstal en de politie werd verwittigd. Wat verderop in de Duivenstraat had de VW Golf een aanrijding met een andere auto. In de buurt van de hoek met de Nieuwstraat liet de bestuurder de vooraan beschadigde auto achter en liep samen met een inzittende jonge vrouw weg. Ondertussen kwamen diverse politiepatrouilles ter plaatse. De bestuurder kon worden opgepakt in de tuin van het gewezen Sint-Janshospitaal op de Steenakker. De politie kon daarvoor rekenen op de hulp van diverse buurtbewoners.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Josyane Hooghe

    Goé werk geleverd.