Feestweekend bij jarige Chiro

Chiro Geluwe
RV Chiro Geluwe

Chiro Speratoker bestaat 75 jaar en viert dat dit weekend in de tuin van het Berkenhof en in Ter Linde. Vrijdag vanaf 19.30 uur is er een sfeercafé met fingerfood en drank. Vanaf 21 uur is er een optreden van de Thierry’s. Zaterdag is er een kindernamiddag van 14 tot 17 uur in de tuin van het Berkenhof. Deelnemen kost vijf euro, spelletjes, snack en een drankje inbegrepen.

Vanaf 21 uur is er dan in Ter Linde de tweede editie van Chirosé. Op deze fuif draaien vier dj’s: Dans’baar (21-23 uur), Snes (23-1 uur), Elenaids (1-2.30 uur) en Stonebox (2.30-4 uur). Er is van 21.30 tot 22 uur een half happy hour.

Tickets in voorverkoop kosten vier euro, aan de ingang vijf euro. Zondag vindt er ook in Ter Linde een smulfestijn plaats. Dat wordt gekoppeld aan een aperitiefconcert. Er wordt stoofvlees met frietjes geserveerd. Volwassenen betalen veertien euro, aperitief inbegrepen, kinderen negen euro.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.