Emma Meesseman bezoekt kerststage BBC Wervik

WERVIK

Wereldtopper Emma Meesseman in actie tijdens de Kerststage van de Wervikse basketbaljeugd.
Luc Vanthuyne WERVIK Wereldtopper Emma Meesseman in actie tijdens de Kerststage van de Wervikse basketbaljeugd.
Wervik

Emma Meesseman bracht de jeugdspelers van BBC Wervik tijdens hun Kerststage een bezoekje. Emma trainde een poosje mee met het jonge basketgeweld.
Luc Vanthuyne Wervik Emma Meesseman bracht de jeugdspelers van BBC Wervik tijdens hun Kerststage een bezoekje. Emma trainde een poosje mee met het jonge basketgeweld.

Basketbalclub BBC Wervik organiseert tijdens de kerstvakantie al voor de negentiende keer een stage voor de jeugdspelers. Vandaag was er in sportcentrum De Pionier alvast hoog bezoek. Emma Meesseman (25) kwam immers langs. 

Met de Belgian Cats eindigde ze vierde op het WK. Emma speelt in Rusland en is op bezoek bij haar familie in Ieper. Tijdens de verkiezing van de Sportvrouw van het Jaar eindigde ze onlangs opnieuw derde. Emma nam aan een deel van de training op de kerststage deel. BBC Wervik bezorgde haar een attentie. Zo’n kerststage is alvast belangrijk voor de jeugdopleiding want de club blijft trouw aan een goede doorstroming van de eigen jeugd naar BBC One.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.