Eerste editie van ambachtenmarkt Made@Wervik


Made@Wervik
RV Made@Wervik
Op vrijdag 26 april van 10 tot 20 uur vindt in zaal Avalon op het Sint-Maartensplein de allereerste editie van ambachtenmarkt Made@Wervik plaats. Er zijn een zestal standhouders. Het gaat om een initiatief van Ilse Derudder van Café Croché. Zij zal van de partij zijn met decoratief haakwerk. 

De organisatoren willen de ambachtenmarkt klein houden en enkel mensen nemen die dingen zelf maken en die ook van Wervik zijn. Vandaar Made@Wervik; De andere deelnemers zijn Vegio (hals-leibanden, jassen en body’s voor honden en bijpassende tassen voor hun baasjes), Viktor’s Vitrine (verkoop van producten die worden gemaakt door volwassenen met een beperking), Pretty Presents (handgemaakte cadeaus), C chic (juwelen, nét iets anders) en C Magic (feesten en meer).

Moederdag

Iedereen is alvast meer dan welkom om alles te bekijken. Moederdag komt ook weer dichterbij, dus misschien wel de ideale gelegenheid om wat te kopen.

Er zullen eveneens ook lekkere proeverijen van Wervikse bodem zijn. Zoals pralines van de bakkerij Frimout, lekkere koekjes van Poppies, de alombekende kazen van Flandrien, vers gemaakt druivensap van wijndomein Ravenstein (Kruiseke) en zelfgemaakt appelsap van Viktor’s Vitrine uit de Kruisekestraat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.