Dominique Romaen nieuwe voorzitter CD&V

Dominique Romaen
RV Dominique Romaen
Dominique Romaen (46) is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de plaatselijke afdeling van CD&V. Hij volgt gemeenteraadslid Yves Obin op. 

Obin volgde in 2013 advocaat Marc Decramer als voorzitter op. “Ik wil vooral een verbindend figuur zijn”, aldus Dominique Romaen. “Wie me kent, weet dat ik vooruit kijk en altijd positief ben. Onze CD&V-ploeg is een hechte groep vrienden geworden, dat willen we koesteren. Samen willen we werk maken van een positieve, propere en veilige stad.”

Dominique Romaen is beroepshalve al ruim twintig jaar vertegenwoordiger. Hij groeide op in de Wervik en woont al bijna twintig jaar in de Wervikstraat in Geluwe. Dominique is getrouwd met Stephanie Kins en de papa van Lucas en Arno. Hij was jarenlang voorzitter van de koninklijke fotoclub Kiknu Wervik en is al zes seizoenen huisfotograaf bij KV Kortrijk. Sinds 2017 behoort Dominique tot het nieuw bestuur van de stratenloop Dwars door Geluwe.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.