Dobbit-award voor Dejan-Autoglym

Steve met zijn award.
LV Steve met zijn award.

Het was de eerste keer dat Dobbit tv de 'Best Choice Award' uitreikte. Er waren acht verschillende categorieën: tuin, bouw, auto, gereedschap, decoratie, huishoud, installatie en ijzerwaren.


"We namen met ons product 'Aqua Wax' deel in de categorie 'auto'", aldus zaakvoerder Steve Dejan (41). "Op Dobbit tv verscheen dan een uitleg over de deelnemende producten waarna de kijkers gedurende enkele maanden hun stem konden uitbrengen. Ze kozen via sms welk product voor hen het meest innovatieve product op de markt was. Aqua Wax brengt men rechtstreeks aan op de natte wagen vlak na het wassen om dan direct te kunnen bewerken, samen met het drogen van de wagen", legt Dejan uit. "Op die manier kan je jouw wagen in de wax zetten in slechts 10 à 15 minuten terwijl dit op de traditionele manier vlug enkele uren in beslag neemt."


Er is niet alleen de award die in de firma een ereplaatsje zal krijgen. Op Dobbit tv en in het magazine krijgt Autoglym ook een media- en promotiecampagne ter waarde van maar liefst 22.750 euro. Steve Dejan, die trouwens ook in het bestuur van Open Vld en Unizo zetelt, draagt deze trofee op aan wijlen vader Philippe. (DBEW)