Dan toch geen stadsatelier langs Geluwesesteenweg?

Ongeruste bewoners in de Geluwssteenweg aan de rotonde van de N58. Op dit stuk grond komt mogelijk het nieuw stadsatelier.
Luc Vanthuyne Ongeruste bewoners in de Geluwssteenweg aan de rotonde van de N58. Op dit stuk grond komt mogelijk het nieuw stadsatelier.
Dat er een nieuw stadsatelier komt op de Geluwesesteenweg, vlakbij de rotonde aan de expresweg N58, is blijkbaar ‘plots’ verre van zeker. Dat blijkt na een vraag van Sanne Vantomme (N-VA) tijdens de gemeenteraad. 

“In de wandelgangen van het stadhuis horen we dat er geen geld is om deze legislatuur de ateliers te bouwen. Klopt dat? Jammer dat er op korte termijn geen goed uitgeruste ateliers komen voor onze werklieden.”

“Ik kan hierover geen verdere info geven”, reageert burgemeester Youro Casier (sp.a). “Dat dossier wordt meegenomen in de besprekingen van de meerjarenplanning.”

Het stadsbestuur heeft al jaren plannen voor een nieuw stadsatelier voor de technische dienst, groendienst en dienst Feestelijkheden. De buurtbewoners zien de komst van het stadsatelier op de Geluwesesteenweg echter niet zitten. Ze vrezen overlast.

Tijdens het openbaar onderzoek hebben de omwonenden elf bezwaarschriften ingediend.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.