Als een vis in het water in zwembad Ter Leie

Zwemmen met een staartvin vergt enige oefening. De zeemeerminnen en -mannen krijgen eerst een zwemles...
Luc Vanthuyne Zwemmen met een staartvin vergt enige oefening. De zeemeerminnen en -mannen krijgen eerst een zwemles...
In het zwembad Ter Leie vond dinsdagnamiddag een zeemeerminnenfeest plaats. Onder begeleiding van een instructeur kwamen de deelnemers terecht in een onderwateravontuur.

Zwemmen als een zeemeermin is een uitdaging, superleuk om te doen én hip. Voor stoere jongens en meisjes waren er ook zwarte haaienstaarten om aan te trekken. De activiteit kaderde in de Wervikse Zwemweek tijdens de herfstvakantie.


Elke dag zijn er in het zwembad Ter Leie activiteiten voor jong en oud. Zo ligt er vandaag van 14 tot 16 uur een waterkasteel. Het gaat om een opblaasbaar hindernissenparcours van zeven meter lang en twee meter breed. Met moeilijke obstakels, een glijbaan en mooie grote 3D-clownvisjes, om op te klauteren en van te springen.


Vrijdag van 18 uur tot 20.30 uur is er een halloweenfuif met dj dIM. Zaterdag van 14 tot 16 uur is iedereen welkom met opblaasbaar spelmateriaal om te spelen of om rustig te dobberen op het water. In de hal van het zwembad kan je alles laten opblazen met de elektrische pomp. (DBEW)

...daarna springen de nieuwbakken zeemeerminnen vol vertrouwen het water in.
Luc Vanthuyne ...daarna springen de nieuwbakken zeemeerminnen vol vertrouwen het water in.