“Politie op komst?” Aanrijder vlucht te voet weg na ongeval aan rotonde

De BMW raakte zwaar beschadigd.
Alexander Haezebrouck De BMW raakte zwaar beschadigd.
Op de N58 in Wervik is dinsdag rond 21 uur een ongeval gebeurd met drie auto’s. De aanrijder vluchtte te voet weg toen hij de politie hoorde aankomen. “Mijn man stond aan de rode lichten te wachten toen plots die witte BMW op hem knalde”, vertelt de vrouw van het slachtoffer. 

Het ongeval gebeurde aan de tijdelijke lichten op de N58 aan de rotonde van de Geluwesteenweg. De bestuurder van een witte BMW reed richting Komen en zag niet dat de auto’s voor hem stil stonden. Hij knalde hard tegen de Peugeot Partner voor hem. Die schoof op zijn beurt tegen zijn voorligger. De bestuurder van de Peugeot Partner werd met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. “Hij had vooral pijn in zijn benen”, vertelt zijn echtgenote, die ter plaatse kwam. “De bestuurder van de witte BMW verzamelde snel een aantal spullen uit zijn auto toen hij de politie hoorde aankomen. Daarna is hij te voet weggevlucht in de bosjes.” De bestuurder van de witte BMW zou diezelfde avond opgepikt zijn door een ambulance en afgevoerd zijn naar het ziekenhuis. Waarom de man op de vlucht sloeg, is nog niet duidelijk. De N58 was door het ongeval uren afgesloten. 

De BMW raakte zwaar beschadigd.
Alexander Haezebrouck De BMW raakte zwaar beschadigd.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Pauwels

  wie op een file knalt is altijd in fout. maar ze rijden allemaal rond zonder rijbewijs/verzekering/ geldige inschrijving en/of ze zijn onder invloed vandrank of drugs...Vluchtmisdrijf streng veroordelen en deze ex BMW rijder mag een jaar met de fiets....

 • Roger Cooks

  Toch straf, geteisem komt er steeds zonder verwondingen van af en kan het op een lopen zetten...

 • Marc Fabry

  De vloek van deze tijd.Drank en drugs en dan rijden.

 • DIRK RASSCHAERT

  Simpel, wie vluchtmisdrijf pleegt automatisch in fout verklaren, voertuig aanslaan en veroordelen voor poging moord. Men zal meer en meer ter plaatse blijven denk ik.