Stickeralbum met alle spelers van KVK Wemmel

Voetbalclub KVK Wemmel heeft voortaan een eigen album met stickers van alle spelers. Wie zijn boodschappen bij Carrefour Market in Wemmel doet, krijgt per aankoopschijf van 24 euro en bij aankoop van deelnemende producten stickers van zijn lokale voetbalhelden.

Voor de club is de actie volledig gratis. De voetbalclub stelt de inhoud van het album en de cover samen. KVK Wemmel blikt graag terug op de geschiedenis van de club met foto's uit de oude doos, zelfs uit de tijd van FC Vlug-Op Wemmel. Elke speler krijgt zijn eigen sticker en ook de ploegfoto's zijn in het album terug te vinden. Alle ploegen komen aan bod, van de U6 tot de eerste ploeg en de veteranen. In totaal kunnen de supporters 324 stickers sparen.

De leden van de club krijgen hun album van hun Carrefour Market in Wemmel. De familieleden van de spelers en supporters die het collector's item van hun favoriete ploeg willen, kunnen het album voor twee euro in de winkel aankopen. Per aankoopschijf van 25 euro krijgen klanten een zakje met vier stickers. Bij aankoop van deelnemende producten krijgt de klant extra stickers. De deelnemende producten variëren van week tot week. De actie loopt tot 22 januari 2017. (DBS)