Ramen, deuren en wagens beklad met rode verf

Ook een bestelwagen in de Steenweg op Brussel ontsnapte niet aan de rode verf.
Lukas Ook een bestelwagen in de Steenweg op Brussel ontsnapte niet aan de rode verf.
Enkele kinderen hebben zich op Halloweenavond uitgeleefd door woningen en wagens in Wemmel te bekladden met rode – weliswaar afwasbare – verf. Dat zorgde even voor ongerustheid op sociale media.

Allerheiligen begon donderdagochtend voor verschillende bewoners van onder meer de Van Elewijckstraat en de Limburg Stirumlaan in Wemmel met heel wat vraagtekens. Verschillende voordeuren, brievenbussen en ramen werden immers beklad met rode verf, in de vorm van een bloedend hand. Ook wagens en handelszaken bleven niet gespaard. Op sociale media heerste heel wat ongerustheid, maar later op de dag bleek het te gaan om een onschuldige Halloweenstreek van enkele kinderen. Zij waren woensdagavond namelijk op stap in de gemeente en belden bij verschillende bewoners aan. Wie niet thuis was, kreeg de rode verf op de voordeur of het raam gesmeerd.

Uiteindelijk kon de verf wel gemakkelijk afgewassen worden. De lokale politie kreeg geen klachten van inwoners.  

De verf lijkt op een bloedend hand.
Lukas De verf lijkt op een bloedend hand.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.