Motorrijder (63) komt om bij ongeval in Wemmel

Bij een verkeersongeval op de Windberg in het Vlaams-Brabantse Wemmel is een 63-jarige motorrijder uit Bornem vanavond om het leven gekomen. De motard reed in de richting van Merchtem en knalde om een nog onduidelijke reden op een personenwagen. Volgens de lokale politie was de motorrijder op slag dood. De exacte omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk en worden onderzocht. Mogelijk werd de man verblind door de laagstaande zon. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carl Marnef

    Ik lees nu pas dit artikel en verbaas mij over wat journalisten durven schrijven !!! Ik reed eveneens met de motor net achter mijn makker en het was zeker niet hij die verblind was door de zon (ik snap zelfs niet waar ze het halen....) Wat Hendrik Bervoets hieronder schreef is zo goed als wat waarlijk gebeurd is. De wagen kwam plots de weg, vlak voor de neus van m'n maat die zelfs geen tijd gekregen heeft om te reageren. En neen, we reden niet te snel !!

  • Hendrik Bervoets

    Volgens getuigen, maakte een dame met een grijze personenwagen vanaf de parkeerstrook rechtsomkeer, richting Brussel, Jette, op het ogenblik dat de lichten voor de motards ( 4à5) op groen sprong.