Gespreksavonden over werken aan de Ring

Het viaduct zal in de toekomst langs elke kant vier rijstroken tellen.
Archief Lukas Het viaduct zal in de toekomst langs elke kant vier rijstroken tellen.
De Werkvennootschap organiseert op donderdag 28 maart (Nederlandstalig) en dinsdag 2 april (Franstalig) opnieuw een gespreksavond over de grootscheepse herinrichting van de Ring.

Momenteel is de Werkvennootschap volop bezig met het bestuderen van alternatieven en varianten. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om deze alternatieven te bekijken en bespreken. Sinds vrijdag kan je ook de infoborden ‘Werken aan de Ring’ gaan bekijken in de bibliotheek (tijdens de openingsuren). Deze borden lichten al een tipje van de sluier op voor de gespreksavonden.

Kan je niet aanwezig zijn op één van de gespreksavonden, dan zijn de huiskamergesprekken misschien voor jou. Je kan je daarvoor kandidaat stellen via werkenaandering.be/huiskamergesprekken.

Beide gespreksavonden vinden plaats om 19 uur in complex Zijp.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.