Jeroen Van Reeth en Caroline Van der Cruyssen bekijken de resultaten van het bloedonderzoek van Caroline. "Maar dat werpt meer vragen op dan antwoorden"
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Van Reeth en Caroline Van der Cruyssen bekijken de resultaten van het bloedonderzoek van Caroline. "Maar dat werpt meer vragen op dan antwoorden" © Kristof Pieters

“Wat nu? Verhuizen?”: deelnemers PFOS-bloedonderzoek schrikken van alarmerende resultaten

ZwijndrechtHet was dinsdag schrikken voor de meeste van de ruim 800 deelnemers toen ze de individuele resultaten zagen van het PFOS-bloedonderzoek. Caroline Van der Cruyssen (39) heeft een waarde die drie keer boven de alarmdrempel ligt. “En dan te denken dat we hier nog maar tien jaar wonen. We gaan dringend eens moeten nadenken over onze toekomst hier.”

 1. 250 vrachtwagens creëren lichtspektakel voor goede doel
  Roeselare

  250 vrachtwa­gens creëren lichtspek­ta­kel voor goede doel

  Na een jaartje niet door corona, werd de vijfde editie van de Lichtjesshow een overdonderend succes. Zaterdag verzamelden niet minder dan 250 vrachtwagens langs de Industrieweg in Beveren waar ze samen, zodra het donker werd, voor een waar lichtspektakel zorgden. Organisatrice Kathy Bertrem had de voorbije weken tonnen stress door de steeds veranderende coronamaatregelen, maar blikt dolgelukkig terug. “Het was de max en al die stress absoluut waard”, reageert ze. “Uiteindelijk wist ik pas vrijdag exact hoe we alles mochten organiseren. Gelukkig is de Lichtjesshow grotendeels een outdoor event, maar in de tent zijn we er ook in geslaagd om alles coronaproof te organiseren. Aan de entree werd iedereen zijn Covid Safe Ticket gescand en vervolgens kregen ze een bandje. Ik had er 1.500 voorzien en die waren allemaal de deur uit. Dat toont dat we dit jaar echt wel heel veel volk wisten te lokken wat straks zal resulteren in een mooie cheque voor Zonder honger naar bed Roeselare Moorslede Dadizele, het initiatief waarmee Gwendoline Lefere mensen helpt die het iets minder makkelijk hebben. Ik ben echt alle bezoekers, m’n sponsors, alle medewerkers onder wie ook Gwendoline en haar gezin en de chauffeurs ongelooflijk dankbaar.”
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.