Het rad van fortuin op het Rector De Somerplein geeft je inspiratie voor leuke zomeractiviteiten.
Volledig scherm
Het rad van fortuin op het Rector De Somerplein geeft je inspiratie voor leuke zomeractiviteiten. © Manuel Van De Weijer

Wat doe jij deze zomer? Draai aan het rad van UiT in Leuven

LeuvenEind vorige maand trapte UiT in Leuven de zomer af met de campagne ‘Wat doe jij deze zomer?’ Met meer dan 200 activiteiten op de vrijetijdsagenda is keuzestress nooit ver weg. Maar wie nog niets beslist heeft, kan zich vanaf nu laten helpen door het rad van fortuin in de ‘selfiebooth’ op het Rector De Somerplein.

0 reacties

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).