Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Wase speurders rollen bende op die ‘helpdeskfraude’ pleegde

WaaslandEen team van Wase speurders is er in geslaagd een bende oplichters op te rollen die zich uitgaven voor bankmedewerkers. Er zijn drie verdachten aangehouden.

 1. Dierencentrum Waasland bekommert zich om 26 verwaarloosde honden: “En nu proberen voor elk dier een goede thuis te vinden”
  PREMIUM
  Beveren/Gavere

  Dierencen­trum Waasland bekommert zich om 26 verwaar­loos­de honden: “En nu proberen voor elk dier een goede thuis te vinden”

  Het is alle hens aan dek bij Dierencentrum Waasland nadat er donderdag in één klap 26 zwaar verwaarloosde honden werden binnengebracht. De dieren werden in beslag genomen bij een gezin in Gavere waar ze samen met 24 andere honden in schrijnende omstandigheden opeen zaten gepakt. “Sommige zijn er erg aan toe maar ze zullen er allemaal bovenop komen”, maakt Brigitte De Baere van het asiel zich sterk.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.