VIDEO. Jong Tempeliers breekt door en steunt goede doelen

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Stijn Deleu, Dries Dewolf, Carlos Van Lauwe en Lucien De Bels, tijdens de overhandiging van de cheque aan Somival.
Kimberly Deleu Stijn Deleu, Dries Dewolf, Carlos Van Lauwe en Lucien De Bels, tijdens de overhandiging van de cheque aan Somival.

Al van Jong Tempeliers gehoord? Die in 2018 opgestarte vzw met de jonge ondernemers Stijn Deleu (21), Nicolas De Frenne (21), Dries Dewolf (17), Thomas Defrenne (17) en Louis Casteur (17) heeft als doel de jeugd in Waregem leuke avonden te laten beleven. Een groot deel van de winst gaat telkens naar een lokaal goed doel. In mei schonk Jong Tempeliers 500 euro aan gezinsvervangend tehuis Ten Anker, na de eerste editie van Summer Fever. Ook het uitverkochte Blackout on NYE 2018 op oudejaarsavond bracht een stevige duit in het laatje. Hierdoor krijgt de vereniging sport en ontspanning voor mindervaliden (Somival) 1.000 euro van de vzw Jong Tempeliers. De tweede editie van Summer Fever is op 3 mei, opnieuw in het sportkafee Jeugdcentrum.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.