Exclusief voor abonnees

Vader die elke week 2.600 km reed om zijn ontvoerde kind te zien, heeft eindelijk zijn dochtertje terug

Francky laat zijn dochtertje zo min mogelijk los. "Heilige schrik voor nog eens een ontvoering. Vrienden zeggen dat ik daarin een beetje overdrijf."
Florian Van Eenoo Photo News Francky laat zijn dochtertje zo min mogelijk los. "Heilige schrik voor nog eens een ontvoering. Vrienden zeggen dat ik daarin een beetje overdrijf."
Dag op dag een jaar geleden vertelde Francky Vanbrabant (57) in deze krant hoe hij elke week een autorit van 2.600 kilometer maakte om anderhalf uur bij zijn dochtertje te kunnen zijn. Louise (5) was door de moeder naar Slovenië ontvoerd. De Belgische justitie vond dat Louise in België hoorde en dat vonden de Slovenen uiteindelijk ook. Vandaag woont Louise al acht maanden terug bij haar vader. "Mocht ze niet gelukkig zijn, ik liet haar meteen terugkeren."
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
54 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tiny Bosmans

  Lydia Als geld er mee te maken had had de vader gewoon alimentatie moeten betalen

 • Lydia Appelmans

  Triest voor de mama.... Zij zal waarschijnlijk zo'n afstanden niet kunnen afleggen. Het geld heeft weer eens gewonnen...

 • yves smet

  Shapoo...echte vaderliefde...

 • Liliane Delcaert

  Prachtige vader !

 • Christa Van Helden

  Chapeau