Ouders van schepen Jo Neirynck 60 jaar gehuwd

Jubilarissen Walter Neirynck en Josette Lareu zijn trots op hun grote familie. We zien op de foto ook (links) schepenen Pietro Iacopucci en Jo Neirynck (zoon) en (tweede van rechts) Maria Polfliet.
Kos Jubilarissen Walter Neirynck en Josette Lareu zijn trots op hun grote familie. We zien op de foto ook (links) schepenen Pietro Iacopucci en Jo Neirynck (zoon) en (tweede van rechts) Maria Polfliet.
Walter Neirynck (85) en Josette Lareu (82) vierden op zondag 28 juli hun zestigste huwelijksverjaardag. Dat deden ze ten huize van zoon Jo Neirynck.

Walter en Josette huwden op 29 juli 1959 voor de ambtenaar van de burgerlijke stand in Desselgem. De jubilarissen wonen in de Nieuwstraat 136 in Desselgem. Het diamanten koppel kreeg zeven kinderen: Luc, Marc, Mieke, Jan, Jo, Lies en Tijs. Ze zijn trots op hun grote familie met ook zeventien kleinkinderen, twee pluskleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Zoon Jo Neirynck is CD&V-schepen in Waregem. Hij is tijdens de legislatuur 2019-2024 als schepen bevoegd voor Burgerzaken, Onderwijs, Jeugd, Kinderopvang en Mondiaal Beleid.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.