Nog een werkstraf voor slagen aan automobilist, elfde veroordeling

Het gerechtsgebouw in Kortrijk is bekend terrein voor Anthony J.
LSI Het gerechtsgebouw in Kortrijk is bekend terrein voor Anthony J.
Amper enkele weken nadat hij een werkstraf van tachtig uur en een boete van vierhonderd euro kreeg omdat hij zijn vader had bedreigd en geslagen, kreeg een 28-jarige jongeman uit Desselgem nog een extra werkstraf van tachtig uur en een boete van zeshonderd euro voor verkeersagressie. Voor Anthony J. was het al zijn elfde veroordeling.

De voorbije jaren liep de drugs- en alcoholverslaafde Anthony J. al verschillende veroordelingen op. “Pas toen hij gedwongen opgenomen was, leek iedereen daar tevreden mee, ook hijzelf. Maar de vrederechter dacht daar anders over omdat hij zich bereid toonde zich te laten behandelen”, stelde zijn advocaat Thomas Vandemeulebroucke zelf tot zijn eigen verbazing vast. 

Op 15 juni 2018 zat J. als passagier in de wagen van een vriend toen het na een inhaalmanoeuvre tot een discussie met een andere automobilist kwam. J. stapte uit en gaf hem vier vuistslagen in het gezicht.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.