Man en vrouw gaan mekaar te lijf met mes: beiden aangehouden

Getty Images/iStockphoto
Een koppel vijftigers uit Beveren-Leie zit in de cel na zwaar intrafamiliaal geweld in hun woning langs de Schoolstraat in Beveren-Leie. Beiden gingen elkaar te lijf met een mes. Vooral de man raakte ernstig gewond en vocht een tijdje voor zijn leven. Beiden zitten ondertussen in de cel voor poging tot doodslag. 

De feiten dateren van 23 oktober maar raakten nu pas bekend. Het koppel kreeg die avond zware ruzie omstreeks 23.30 uur. “Het koppel kreeg ruzie, daarbij plantte de vrouw een mes in de rug van haar partner”, zegt Tom Janssens van het Kortrijks parket. “De man was een tijdlang in levensgevaar, maar is ondertussen aan de beterhand. Ook de vrouw raakte ernstig gewond en kreeg een messteek in de hals.” Beiden mochten het ziekenhuis verlaten en zijn ondertussen aangehouden voor poging tot doodslag. Hoe de feiten precies tot stand kwamen en waarom het koppel zo’n hevige ruzie had, is nog niet duidelijk. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.