Keramiste schenkt opbrengst van beeld aan sociaal therapeutische gemeenschap

Nora ging de cheque zelf gaan overhandigen bij de Christoforusgemeenschap in Munte.
Artwork Nora Nora ging de cheque zelf gaan overhandigen bij de Christoforusgemeenschap in Munte.
Keramiste Nora Van Driessche (57), die enkele maanden geleden in de Karelmeers 28 het eerste open keramiek atelier van Waregem opende, heeft een van haar beelden voor het goeie doel verkocht. De Belleman bracht vierhonderd euro op voor de Christoforusgemeenschap in Munte, bij Merelbeke.

Christoforus is een sociaal therapeutische woon- en werkgemeenschap voor volwassen mannen en vrouwen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking. “Een broer van de collega van mijn man verblijft er, vandaar mijn keuze”, vertelt Nora Van Driessche. Het eerste open keramiek atelier in Waregem houdt onder andere workshops keramiek en pottendraaien. Wat leuk kan zijn voor wie bijvoorbeeld op zoek is naar een originele manier om aan teambuilding te doen. Meer info op www.artworknora.be of op de Facebookpagina Artwork Nora – Open Atelier

De Belleman werd voor 400 euro verkocht.
Artwork Nora De Belleman werd voor 400 euro verkocht.
Het beeld De Belleman.
Artwork Nora Het beeld De Belleman.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.