Essevee warmt zich op voor derby tegen KV Kortrijk: “Onze kleuren. Onze grond.”

Alfa Solutions deelt recordaantal vlaggen uit

Aanvoerder Davy De fauw is er helemaal klaar voor.
Zulte Waregem Aanvoerder Davy De fauw is er helemaal klaar voor.
Met een strijdvaardige video wil Zulte Waregem duidelijk maken dat de voetbalploeg helemaal klaar is voor de derby van dit weekend. Komende zaterdag ontvangt Essevee namelijk KV Kortrijk in het Regenboogstadion. Ook IT-firma Alfa Solutions springt op de kar, want het Waregemse bedrijf deelt deze keer 1.000 supportersvlaggen uit.

Veel fans kijken het hele seizoen lang uit naar de match tegen de buren van KV Kortrijk. Essevee pookt het supportersvuur daarom graag wat op met een motiverende video, die de ploeg op Twitter plaatste. Daarin maken spelers Davy De fauw, Damien Marcq en Gianna Bruno zich op om, gehuld in de teamkleuren, ‘onze grond’ te verdedigen. Het is al van 5 mei 2018 geleden dat Zulte Waregem nog eens kon winnen van KV Kortrijk.

#EsseveeVlagt

Zulte Waregem zelf is niet de enige die zin heeft in het West-Vlaamse duel. Al voor het derde jaar op rij deelt Alfa Solutions voor de match supportersvlaggen uit in het Regenboogstadion. Waar het Waregemse IT-bedrijf vorig jaar nog 500 vlaggen verdeelde, gaat het nu voor een recordaantal van 1.000 vlaggen. “Een krachtige ruggesteun voor de spelers”, vertelt zaakvoerder Piet Detailleur. “Het is fijn om te zien dat de vlaggen ook na onze actie opduiken in de tribunes.” Het bedrijf roept ook op om zoveel mogelijk foto’s te delen van de vlaggenactie, met daarbij de hashtag #EsseveeVlagt.

Alfa Solutions gaat voor een massale aanwezigheid van supporters én supportersvlaggen.
Photo News Alfa Solutions gaat voor een massale aanwezigheid van supporters én supportersvlaggen.