Buren bezoeken nieuwe schoolgebouwen

Buren op bezoek in nieuwbouw Diderot Campus College Waregem.
Henk Deleu Buren op bezoek in nieuwbouw Diderot Campus College Waregem.
De directie van Campus College Waregem heeft zaterdag de buren uitgenodigd voor een bezoek aan de nieuwbouw Diderot. “We waren hen dat verschuldigd, ze hebben maanden lang last gehad van geluids- en stofhinder.” 

“Nieuwe klassen en ruimtes bouwen en een extra sportveld aanleggen, het is niet alleen ingrijpend voor de school, maar ook voor de buren”, zegt directeur Philip Demuynck. “Die mensen hebben maandenlang last gehad van geluidshinder en extra werfverkeer. Om hen te bedanken voor hun geduld, hebben we ze uitgenodigd voor een rondleiding in de nieuwe klassen en de polyvalente en technische ruimtes.”

De school heeft dertien nieuwe klassen gebouwd, waaronder enkele wetenschapsklassen. “Het zijn niet echt labo’s, maar klassen waar de instaplessen wetenschappen kunnen gegeven worden. Daarnaast zijn er polyvalente ruimtes, zoals danszaal ‘rosas’, die werd aangebouwd tegen de sporthal. Daar worden bewegingslessen gegeven.” In de’ classroom of the future’ kan bijvoorbeeld geskypet worden met andere scholen in het buitenland. De nieuwe lokalen zijn goed voor een investering van zes miljoen euro.

De nieuwbouw is goed voor een investering van 6 miljoen euro.
Henk Deleu De nieuwbouw is goed voor een investering van 6 miljoen euro.
In de classroom of the future kan bijvoorbeeld worden geskypet met andere scholen in het buitenland.
Henk Deleu In de classroom of the future kan bijvoorbeeld worden geskypet met andere scholen in het buitenland.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.