Bouw mee aan Waregem van de toekomst

Je bouwt deze keer aan de stad van de toekomst tijdens het internationaal straat- en circustheaterfestival.
Henk Deleu Je bouwt deze keer aan de stad van de toekomst tijdens het internationaal straat- en circustheaterfestival.
Hét familie-uitje tijdens de Waregem Koerse Feesten blijft De Kleinste Steeple, dit jaar op zaterdag 24 augustus. Speciaal deze keer is dat kinderen tijdens het internationaal straat- en circustheaterfestival meebouwen aan de stad van de toekomst, met honderden kartonnen dozen.

In het Waregem van de toekomst staan groei, een simpele glimlach en duurzaamheid centraal. De bedoeling is om samen met verenigingen, vrijwilligers, medewerkers en artiesten van de stad van de toekomst een succes te maken. Wie als vereniging, school, (vriend)clubje enzovoort kinderen graag op sleeptouw wil nemen tijdens de Kleinste Steeple onder impuls van CC De Schakel, stuurt uiterlijk tegen woensdag 12 juni een mail naar joost@ccdeschakel.be. Waarna een uitnodiging volgt voor een van de infosessies op maandag 17 juni. Zo krijg je zeker een plaats in het park Casier tijdens De Kleinste Steeple.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.