Automobilist gewond bij botsing op kruispunt

De Audi raakte vooraan beschadigd.
LSI De Audi raakte vooraan beschadigd.
Op het kruispunt van de Franklin Rooseveltlaan en de Expresweg in Waregem is woensdagnamiddag een koppel uit Wervik gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Een jong koppel uit Menen reed rond 13.30 uur met een Audi A4 op de Expresweg in de richting van Wielsbeke. Op het kruispunt van de carpoolparking, aan de voormalige watertoren, botste de wagen in de flank van de Ford Focus  van B.P. (66) uit Wervik die uit de Franklin Rooseveltlaan kwam. De zestiger zat gekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij raakte gewond maar bleef wel bij bewustzijn. Met een ambulance ging het richting ziekenhuis van Waregem. Ook zijn echtgenote liep lichte verwondingen op. Het koppel in de Audi, waaronder de 30-jarige automobilist, bleef ongedeerd. Door het ongeval was een deel van het kruispunt voor het verkeer afgesloten. Dat zorgde niet voor grote verkeershinder. Beide voertuigen moesten getakeld worden. Eén van beide automobilisten moet aan het kruispunt met verkeerslichten het rode licht genegeerd hebben.

De Ford Focus werd in de flank gegrepen.
LSI De Ford Focus werd in de flank gegrepen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.