Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Wagen gaat in vlammen op in Gebroeders Van Raemdonckstraat, twee woningen lopen schade op

temseIn de Gebroeders Van Raemdonckstraat in Temse is donderdagochtend een wagen volledig uitgebrand. Door de hitte raakten ook twee woningen beschadigd.

 1. Scheidsrechter met brandweerervaring en andere vrijwilligers redden leven van beloftevolle volleyballer: “Blij dat defibrillator snel gebruikt werd”
  Aalst

  Scheids­rech­ter met brandweer­er­va­ring en andere vrijwilli­gers redden leven van beloftevol­le volleybal­ler: “Blij dat defibrilla­tor snel gebruikt werd”

  Martin Perin, beloftevol volleyballer bij Maaseik heeft zijn leven te danken aan de scheidsrechter en enkele vrijwilligers die gisteren in Aalst aanwezig waren bij de wedstrijd. De jongeman kreeg een hartstilstand, maar dankzij de snelle aanlevering van een AED-toestel kon het leven gered worden van de tiener. “Onze AED in de sporthal heeft zijn nut bewezen en daar kunnen we alleen maar blij om zijn”, zegt Sven Van Keymeulen van sporthal Schotte.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.