Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Wagen gaat in vlammen op in Gebroeders Van Raemdonckstraat, twee woningen lopen schade op

temseIn de Gebroeders Van Raemdonckstraat in Temse is donderdagochtend een wagen volledig uitgebrand. Door de hitte raakten ook twee woningen beschadigd.

 1. Dieven spuiten brandblusser leeg in gestolen auto
  Oud-Turnhout

  Dieven spuiten brandblus­ser leeg in gestolen auto

  Dieven hebben dinsdagochtend rond 3 uur een auto gestolen die geparkeerd stond langs de Steenweg op Ravels in Oud-Turnhout. Het gestolen voertuig werd later op de ochtend door een voorbijganger aangetroffen aan Geleg in Oud-Turnhout. De brandblusser was leeggespoten in de auto. De politie onderzoekt of de wagen gebruikt is voor criminele feiten. Mogelijk wilden de daders hun sporen wissen door het brandblusapparaat leeg te spuiten.
 2. Eerstelijnszone opent vaccinatiepunt in vroegere spoed: “Kunnen hier op twee maand tijd 17.000 65-plussers derde prik geven”
  Mechelen/Sint-Katelijne-Waver

  Eerste­lijns­zo­ne opent vaccinatie­punt in vroegere spoed: “Kunnen hier op twee maand tijd 17.000 65-plus­sers derde prik geven”

  De 65-plussers uit de eerstelijnszone Mechelen-Katelijne zullen hun derde prik niet krijgen in de Nekkerhal, wel in de voormalige ziekenhuiscampus aan de Zwartzustersvest in Mechelen. Een aannemer startte deze week met de omvorming van de vroegere spoedafdeling tot vaccinatiecentrum. “Op twee maanden tijd moeten we alle 17.000 senioren kunnen vaccineren”, zegt Katrijn Clémer.