Zwaluwkleuters ‘schuddebollepatsen’ erop los

Kaatje viert geslaagd verjaardagsfeestje in ‘t Zwaluwnest

Kaatje vierde haar verjaardag samen met de kleuters van 't Zwaluwnest.
Kristof Vereecke Kaatje vierde haar verjaardag samen met de kleuters van 't Zwaluwnest.
De kleuters en peuters van ’t Zwaluwnest in Wachtebeke kregen maandagmiddag bezoek van de enige echte Kaatje. Het bekende Studio 100-personage kwam er haar verjaardag vieren.

Een eer die de kleuters en peuters van ’t Zwaluwnest natuurlijk niet zomaar te beurt viel. Zo vielen ze in de prijzen dankzij een leuk filmpje waarin ze dansten op het bekende ‘Schuddebollepatslied’. “Een wedstrijd in het kader van de Kaatje Kleutertournee van Studio 100 waarmee we hier op school ongelofelijk veel plezier beleefden”, verduidelijken juf Femke en Bianca. Waarom ze in de prijzen vielen bij ‘t Zwaluwnest werd meteen duidelijk. Zo werd er geschuddebollepatst dat het een lieve lust was. Alle kinderen hadden ook hun leukste Kaatje-, Kamiel- of Viktorpak aangetrokken. Kaatjes beste vrienden konden er niet bij zijn, maar dat maakte Kaatje ruimschoots goed in enthousiasme. “Je wordt niet elke dag ontvangen door de burgemeester”, proestte Kaatje het uit. 

De kleuters en Kaatje 'schuddebollepatsten' er op los! 'Ooooh, heb je een probleempje...'
Kristof Vereecke De kleuters en Kaatje 'schuddebollepatsten' er op los! 'Ooooh, heb je een probleempje...'Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.