Vikings komen opnieuw naar Puyenbroeck

Viking Run is aan vijfde ‘water edition’ toe in provinciaal domein

Wie ‘natte’ vikings aan het werk wil zien, moet komend weekend in Puyenbroeck zijn.
Wannes Nimmegeers Wie ‘natte’ vikings aan het werk wil zien, moet komend weekend in Puyenbroeck zijn.
Komende zaterdag en zondag is het provinciaal domein van Puyenbroeck opnieuw het decor van de Strong Viking Run, ‘the Water Edition’.

Deelnemers aan de Strong Viking kunnen kiezen tussen 7, 13, 19 en 42 kilometer. Tijdens de run krijgen ze een pak extreme obstakels voorgeschoteld. Gezien het om ‘the water edition’ gaat, luisteren die naar ronkende namen als ‘The Fjörd Drop’, een twaalf meter hoge vrije val in het water, ‘Water Hill’ of ‘Water Road’. Deelnemers leggen de handdoek dus beter klaar. Het evenement is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op de kalender in Puyenbroeck. Dit voorjaar namen 9.500 Vikingen deel aan de ‘Mud Edition’. Ook nu loopt het storm voor het evenement. Meer info via www.strongviking.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.