Pak wegenwerken in en rond Wachtebeke

Vanaf 15 mei telt de gemeente maar liefst zes werven

De kans dat u de komende dagen een omleidingsbord tegenkomt in Wachtebeke is vrij reëel.
Wouter Spillebeen De kans dat u de komende dagen een omleidingsbord tegenkomt in Wachtebeke is vrij reëel.
Er staan binnenkort een pak wegenwerken gepland in en rond Wachtebeke. Zo wordt op maar liefst zes plaatsen tegelijkertijd gewerkt.

Langsheen de Puyenbrug ter hoogte van het provinciaal domein van Puyenbroeck start een firma met de aanleg van kabels voor de openbare verlichting. “Die wordt verplaatst naar de overkant van de weg. Daar komt een nieuw fietspad langs de N449”, zegt burgemeester Rudy Van Cronenburg (Anders). De werken starten op 15 mei en zullen vermoedelijk een tweetal weken duren.

Tegelijkertijd wordt ook in de Langeboomstraat gewerkt. Daar worden nieuwe betonvakken gegoten. Doorgaand verkeer is niet mogelijk. Er geldt plaatselijk een omleiding via Langelede en Overslagdijk. Niet zoveel verderop in de Bovenhoek start Telenet met het vervangen van kabels. Er zal voornamelijk gewerkt worden in de berm waardoor doorgaand verkeer mogelijk blijft.

Ook de werken aan de zuurstofleiding tussen Zelzate en Temse voor Air Liquide gaan verder. Door die werken wordt de Mendonksedreef in Wachtebeke tussen 27 en 31 mei tijdelijk onderbroken. Ondertussen wordt ook nog steeds gewerkt aan de riolering op Overslag en tussen tussen Sint-Kruis-Winkel en Wachtebeke. De kans dat u een omleiding tegenkomt als u in Wachtebeke moet zijn, is dan ook erg reëel. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.