Pak eremetaal voor Shoku-Kan op Oost-Vlaams Kampioenschap

“Bewijs dat we goed in de breedte werken”

Shoku-Kan behaalde opnieuw heel wat eremetaal.
Kristof Vereecke Shoku-Kan behaalde opnieuw heel wat eremetaal.
Karateclub SHOKU-Kan gooide opnieuw hoge ogen op het Oost-Vlaams kampioenschap Karate in Ninove. Zo ging de club lopen met maar liefst drie gouden, vier zilveren en vier bronzen medailles.

Wolf Vandewege behaalde zilver in de kata bij de pupillen. Samen met Jesse Deschryver en Mats De Wilde haalde hij een tweede keer zilver binnen in de ploegkata.  Nikita De Bock uit Moerbeke haalde brons bij de preminiemen. Er was ook brons bij de preminiemenploeg voor Nikita De Bock, Lotte Simillion en Kaat Troch. Wachtebekenaar Sam Migom was goed voor brons in de kumite bij de miniemen. Miek Lageysse was goed voor twee keer zilver. Eén keer in de kumite en één keer in de kata. Bij de scholieren meisjes behaalde Eline Massart goud in de kumite, Wout Lagaeysse volgde haar voorbeeld bij de scholieren jongens. Ook bij de junioren was er goud in de kata voor Brecht Vlaminck. 

Ook de jonge Shoku-Kanners haalden bijzonder mooie resultaten.
Kristof Vereecke Ook de jonge Shoku-Kanners haalden bijzonder mooie resultaten.

Bij karateclub Shoku-Kan Wachtebeke zijn ze supertevreden met dit schitterend resultaat. “Onze jarenlange intensieve jeugdwerking rendeert en een pak jonge karateka’s uit onze jeugdafdeling halen de laatste jaren prachtige resultaten op nationale en zelfs internationale wedstrijden. Naast de vele medailles haalden we in elke categorie ook een pak ereplaatsen. Wat toch aantoont dat we heel goed in de breedte werken.”

Ook de oudere jeugd deed het uitstekend.
Kristof Vereecke Ook de oudere jeugd deed het uitstekend.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.