Overslagse Feesten opnieuw één langgerekte polonaise

Organisatoren mogen terugblikken op geslaagde editie

De jaarlijkse afsluitende foto van de Overslagse Feestencrew met Christoff.
Overslagse Feesten De jaarlijkse afsluitende foto van de Overslagse Feestencrew met Christoff.
Het tweelandendorpje Overslag mag opnieuw terugblikken op een geslaagde editie van de Overslagse Feesten. Vaste gast en schlagerkoning Christoff mocht het feestje maandag gepast afsluiten met een polonaise.

“Het is weer tijd voor de polonaise, een feestje bouwen op deze wijze!” In Overslag zou het anno 2019 een wapenspreuk kunnen zijn. De Overslagse Feesten lokten opnieuw een massa volk naar de feesttent in de Palingstraat. Een bewijs dat er nog geen sleet zit op de klassieke formule van sport en volkse ambiance. Enige minpuntje was de afgelasting van het minivoetbaltornooi op zaterdag wegens de extreme regenval. “Maar dat is overmacht. En zelfs dan was het nog supergezellig in de feesttent”, zeggen de organisatoren. “Voor de rest waren de feesten opnieuw één groot hoogtepunt. De loop op vrijdag, de barbecue met La Folie Jolie op zaterdag, het kubbtornooi, de oldtimers en de schlagernamiddag op zondag.  We zijn ook bijzonder gelukkig dat Christoff er opnieuw bij was op maandag. Wij willen een familiefeest zijn en na al die jaren op ons podium beschouwen we Christoff en Lindsay ook als familie.” De liefde is trouwens wederzijds. Zo nam Lindsay haar dochtertje Lisa-Marie zelfs mee op het podium. Overslag heeft een speciaal plekje in het hart van de schlagerkoning en koningin. “Het is één van de plekken waar het voor ons allemaal begon. We komen bijzonder graag terug.” Dat is hierbij afgesproken. In Overslag kijken ze nu al uit naar eind juli 2020 en hun jaarlijkse familie-uitje met de familie De Bolle. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.