Opschudding op de grens: Bestuurder ramt aanhangwagen en knalt met hoge snelheid tegen verkeersremmer

Ongeval begint in Nederland en eindigt vlak over grens met Belgisch Overslag

De man ramde een aanhangwagen en een verkeersremmer.
KVZ De man ramde een aanhangwagen en een verkeersremmer.
Opschudding gisterenavond op de grens tussen Nederlands en Belgisch Overslag. Een bestuurder ramde er een aanhangwagen en knalde er tegen hoge snelheid tegen een verkeersremmer. Het ongeval startte op Nederlands grondgebied en eindigde enkele meters verder op Belgisch Overslag.

Buren hoorden hoe een wagen met piepende banden en luide muziek door hun straat raasde. Enkele seconden later volgende een grote knal. De man had tegen hoge snelheid een aanhangwagen en een verkeersremmer geramd. Getuige van de hoge snelheid was het meterslange remspoor. De man kwam er uiteindelijk zonder kleerscheuren vanaf. Zijn Honda Accord liep wel schade op. De buren kwamen massaal naar buiten. “Voor ’t zelfde geld rijdt hij zo een huis binnen”, klonk het. Zo’n vaart liep het gelukkig niet. Doordat het ongeval vlak op de grens gebeurde was het even onduidelijk welke politiedienst verantwoordelijk was voor het ongeval. Uiteindelijk waren het de agenten van politiezone Puyenbroeck die ter plekke kwamen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.