Noodweer teistert minivoetbaltornooi Overslagse Feesten

Wedstrijden voorlopig uitgesteld

De minivoetbalveldjes liggen er momenteel redelijk dramatisch bij.
Kristof Vereecke De minivoetbalveldjes liggen er momenteel redelijk dramatisch bij.
Het minivoetbaltornooi van de Overslagse Feesten werd zonet stil gelegd vanwege het noodweer. De organisatoren beraden zich momenteel over het verdere verloop van het tornooi.

Wat begon als een voetbalfeestje onder stralende hemel, mondde uit in een waterballet en straks misschien ook in een  afgelasting. “Zolang het blijft donderden en bliksemen is het niet verantwoord om te spelen”, klinkt het bij de organisatie. Ondertussen komt het water met bakken uit de lucht. “Een ramp voor onze pleintjes die momenteel echte modderpoelen geworden zijn.” Ook bij de ploegen zijn er gelijkaardige reacties te horen. Twee van de zestien teams gooiden al de handdoek in de ring. Ondertussen blijft het verder regenen. “Om twee uur komen we samen met de teamcaptains en hakken we de knoop door.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.