Nog geen deal rond derde editie Music for Life in Puyenbroeck

“Bal ligt in kamp van organisatoren”

Het is nog niet zeker dat het Music for Life-circus ook dit jaar in Puyenbroeck neerstrijkt.
© VRT / Studio Brussel Het is nog niet zeker dat het Music for Life-circus ook dit jaar in Puyenbroeck neerstrijkt.
Het is nog niet zeker dat het Music for Life-circus ook dit jaar opnieuw in het provinciaal domein van Puyenbroeck neerstrijkt tijdens de Warmste Week.

 “Er kwam nog geen officiële vraag van Studio Brussel”, bevestigt gedeputeerde Annemie Charlier, verantwoordelijk voor het provinciaal domein. “Als de vraag komt, zullen we die uiteraard positief beantwoorden. We verwelkomen de mensen van Studio Brussel en de vele duizenden bezoekers met open armen.” 

Perfecte decor

De afgelopen twee jaar bleek het provinciaal domein van Puyenbroeck het perfecte decor voor de Warmste Week. De idyllische vijvers van het domein oogden fraai op televisie en met zijn uitgestrektheid bleek het domein erg geschikt om de massale stroom aan bezoekers uit gans Vlaanderen op te vangen. Ook het gemeentebestuur van Wachtebeke zou de Warmste Week niet graag zien vertrekken. Binnenkort plant de gemeente al een eerste vergadering om nieuwe acties op touw te zetten. “We noemen ons niet zomaar Warm-e-beke”, zegt burgemeester Rudy Van Cronenburg (Anders). Of Warm-e-beke ook echt Warm-e-beke blijft, ligt volledig in handen van de organisatoren van de Warmste Week. En dus wordt het nog even nagelbijten in Wachtebeke.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.