Naaimarathon levert meer dan 4.000 euro en 550 naaiwerkjes op voor Berrefonds

"Moe maar heel erg tevreden"

De 'naaiSTERs for life' haalden maar liefst 4.000 euro op met hun naaimarathon.
Kristof Vereecke De 'naaiSTERs for life' haalden maar liefst 4.000 euro op met hun naaimarathon.
Minstens 4.000 euro en 550 naaiwerkjes, dat is het resultaat van de 24-uur durende naaimarathon die de ‘naaiSTERs for life’ dit weekend organiseerden in de cafetaria van het lyceum in Wachtebeke.

De naaimarathon was van begin tot eind dan ook één groot succes. Meer dan 110 vrijwilligers kwamen er samen met mama’s Griet De Wilde, Christel De Vrieze, Heidi De Vos en Freya Lammertyn de handen uit de mouwen steken. Er werd uiteraard massaal genaaid, maar daarnaast was er ook een spaghettiverkoop, een pannenkoekenslag, er werd zelfs gefuifd op de tonen van Bard en Bard. Deze ochtend om 10 uur mochten de vier mama’s met kleine oogjes het resultaat van hun naaimarathon bekend maken: meer dan 4.000 euro en 550 naaiwerkjes voor het Berrefonds. “Echt hartverwarmend om de afgelopen 24 uur zoveel enthousiaste mensen te zien. We weten uit eigen ervaring dat de centen goed terecht komen. We zijn moe, maar heel erg tevreden.” Het Berrefonds biedt met een herinneringsdoos, koesterkoffer, praatgroepen en nazorg steun op maat aan de ouders, broers en zussen die geconfronteerd worden met het verlies van een kindje.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.